Trött men glad




Hela helgen har gått jättefort, som vanligt :) Jobbade från 7-21 i lördags, och på mina lediga timmar stod jag och sålde bullar vid melkers (y) har aldrig känt mig så produktiv. Och i söndags träffade jag John ett tag och vi va ute och gick lite :) Sen sjöng jag lite och så och idag har jag jobbat.

Eeeehm...,

Det är bara tre veckor kvar tills Johns familj flyttar ifrån Ekängen och in till stan :O det känns som om det ligger jättelång tid i framtiden men tre veckor är ju faktiskt inte alls långt. Det skumma är att det verkar som om jag kommer sakna huset mer än john kommer göra. Jag menar, om jag flyttade ifrån stället jag har bott i hela mitt liv skulle jag va skitledsen (alltså, inte att jag själv skaffade en lägenhet, det vore ju skitskönt, men om familjen flyttade för då kan man ju typ aldrig komma tillbaka till huset) men han verkar tycka att det är helt okej.

end of story.

Vore inte allt mkt enklare med en sån telefon?



Lämnade in min mobil på service igår, vilket jag ångrar bittert idag. Jag fick en lånetelefon, som verkar hyffsat bra, men ingen laddare så den dog inatt och jag fick damp. Så då tänkte jag att jag tar en av våra gamla mobiler. Först tog det bara en kvart att få ut simkortet ur lånetelefonen och sen får jag inte igång EN ENDA av dom tre gamla telefoner jag hittade. I-landsproblem, jag vet, men jag blir sur ändå.

Dagens

Gick in på pressbyrån idag och skulle köpa en ramlösa. Betalade. På vägen ut hör jag killen i kassan (jätteskön gubbe, han fick mig att garva två gånger på den lilla tid jag betalade) och mannen bakom mig i kön. Detta var vad dom sa:

- En vit blend tack.
- Vit blond? Hon gick precis.

Okej det lät roligare då men ändå.

Snillen spekulerar

Har upptäckt två saker idag.

1. Jag är extremt sugen på järpar. Seriöst, inte skolans äckliga, utan mammas goda. Köttbullar med persiljesmör i och obegränsat med sås. Mums.

2. Om man tittar sig själv i ögonen i spegeln, och sen tittar höger, tillbaka till ögonen, vänster och tillbaka till ögonen ser det ut som om spegelbilden har kollat på en hela tiden! Skitläskigt!!! Man tror man själv är en zombie.


FAIL-kakan

Hade jättekul med Nicky igår, har nog inte fattat hur mkt jag saknat honom tror jag. :) <3 Anayway. Blev väckt av att jag hade en mygga på armen imorse. Hoppet om att få lite mer sommar återvände. Sen drog jag upp rullgardinen och det försvann.

Idag har jag iaf bakat två kardemummakakor som var tänkta att säljas, men det blev typ två kardemumma-smet-högar som pappa fick äta upp. Sen tappade jag min efterlysta ork och tittade på tv istället.

Har varit på Luciaträning idag med, och det gick faktiskt bättre :) KEEP IT UP säger jag bara!

Skulle ju va kul att lägga in en bild här förresten. Det är ju faktiskt 1000 gånger roligare att titta på en bild än ord eller vafan ja nåt sånt.



OKEJ HAHAHAHA ju mer jag kollar på den här garvar jag sönder, hittade den precis i min högstadie-mapp :D

Jaa, alltså, det är ju inte något jag tagit själv (trots att jag gick i Kisa, skulle vara möjligt) men bland mina favoritbilder då.

Alldeles för tidig morgon

Vaknade alldeles för tidigt av att någon ringde på dörren, fick slänga på mig ngt snabbt för att släppa in killen som skulle stämma vårat piano. Gick upp för att lägga mig igen. Gav upp att sova pga PLOING PLOING PLOING.

Hade ingen aning om att det tar två och en halv timma att stämma ett piano.

Har bakat bullar idag med :D Dom blev torra, vad ska jag göra med typ 200 torra bullar? Tur jag har två systrar. Nu ska jag in till stan för att städa och sen träffa NICKY!! :D <3

Mr Big


NEEJ jag kan inte se hur mr Big kan vara snygg? Helt ärligt? Han är ju en gubbe i första avsnitten, och då ska man inte ens ta upp filmerna?

Är bara tvungen att lägga ut en bild på honom because of a very very dear friends statement.


Ännu en dag i bakfyllans tecken

HADE SÅ HIMLA KUL MED HANS IGÅR, även fast jag inte kommer ihåg vad vi gjorde. Jag är som en dement. Men har iaf överlevt dagen tack vare John :) Jag förstår inte hur han alltid kan vara så himla snäll mot mig.  Det övergår mitt förstånd och in i prästens som morfar brukar säga. Godnatt :) <3



HEjfaisgvjieoad

 Dansar loss till gaga och abba. Bra blanding - JA :D nu är jag på toa så hasse skriver xD hoppaS NI HAR EN BRA KVÄLL oj caps. PUSS :D
i

Hoastimousie

Dagens outfit :D



Naevars, skoja bara. Ska gå naken.

Sen ska jag ta med mig mina tre apor och bege mig mot Hans för lite höstmys :D 

Efter det ska jag sova hos John för ytterliggare några timmars samvaro innan ännu en vecka av ensamhetens mörka skugga.

Vilken djup mening. Lena Johansson och Bappe skulle gråtit av lycka över meningsuppbyggnaden och den dystra innebörden.

Vill du vara med och skapa en bättre värld?

Smsa "Frihet" till 72 760 så skänker du 3000 kr till Johns Sluta-Jobbafond. Tack på förhand.

Scary moment

Såg min framtid utanför melkers idag.

Det stod en gubbe med stelt leende och samlade in pengar för världens barn, ingen la i något och han verkade uttråkad till max. = jag när jag samlar in pengar till lucia

Brevid honom på bänken satt en hög gubbe och rökte på (jag driver inte alltså, seriöst, han gjorde det. Misären har lämnat Rosengård och slagit till i Rimforsa också.) = jag när jag ger upp att samla in pengar



Konversationer från dagen

Jag: Hasse, har du någon micro?
Hasse: Vet inte... Tror han förra killen tog sin micro. Men du kan ju ta ugnen!
Jag: Okej va bra! Har du någon plåt då?
Hasse: Eeeh, vet inte.. Jo här! Men gud va smutsig den va..
Jag: Har du något bakplåtspapper då?
Hasse: Vet inte...
*Jag rotar*
Hasse: Där är det inte, i det där hörnet har jag min mat.
*Hasse kollar i kylskåpet*
Hasse: Nähe..


 

Syster Ida: Jag ska på SSU 1 imorgon. Kommer hem på söndag.
Jag och Mamma: Eh va? Vart ska du då?
Ida: Norrköping typ..
Vi: Vad ska du göra då?
Ida: Men gud jag vet väl inte?!
Jag: Vadå, borde inte ni sörja skitmycket nu med Juholt och allt?
Ida: Näe då. Asså vi vill försöka få tillbaka Anna Lindh och Olof Palme så det är ganska lugnt.


Fotografering

Tyckte jag skrev att det förmodligen skulle gå bra på sångövningen?

Det gjorde det INTE.

Det var hemskt. Sjukt avancerat. Jag som sjungit i missionkyrkans luciatåg hela tre gånger tyckte ju att jag kunde något om lucia men inte. Jag är mellanstämma - den svåraste stämman (fick jag reda på efter att jag sjungit melodislingan i två låtar, men det va ju fel). Jag är också s2, Johanna, om du läser det här, du har ju sjungit i kör, vad betyder det? För jag har ingen aning...

Haha herregud. Kände mig så missplacerad så det va inte klokt, jag såg ut som ett frågetecken hela tiden. Men tjejerna verkar ju snälla så det känns helt okej ändå :)

Om ni vill ha lite underhållning ikväll kan ni ju slå på kanal 5 kl 8, allas vår älskade Sara Dunstrand är med då :) Nu ska jag åka till stan och fotas för tidningen, underbart! Peaco outo.

Wednesday

Hej och hallå :)

FÖRLÅT SANDRA för att jag är så seg på att ladda upp nya inlägg, det finns två anledningar:

1. Jag har inte varit hemma

2. Min redan hatade dator har lagt av

Så jaha... Igår jobbade jag hela dagen, och när jag säger hela dagen så menar jag hela dagen. Typ, 8:00 - 22:00. Jag som trodde att jag skulle vara arbetslös.

Gud va svårt det är att komma på något att skriva om! Jag antar att det är sånt här man ska komma på under dagen liksom, men när jag sitter här kommer jag inte på nåt intressant som har hänt! Eller, första Luciaträffen va igår, det va ganska trevligt :) Vi fick mackor iallafall. Jag och mamma har kommit på massor med grejer för att få in pengar till insamlingen, och varenda grej innebär att jag skämmer ut mig mer eller mindre. Ett förslag var att stå utanför melkers och sälja kakor osv, pinsamt, men det får man väl stå ut med för den goda sakens skull liksom. Ironiskt att sälja kakor för att få ihop pengar till barndiabetesfonden.

Aja.

Ikväll är första sångträningen också, är lite nervös faktiskt! Främst för att jag är förkyld men det går nog bra :)

Lördag

Jag och mamma har varit ute och provkört vår nya volvo idag...







Naevars, den ser inte ut så :) Det är en vacker volvo v70. Tyvärr är det inte vår gamla 240 som ska bytas ut, utan den mycket mordenare renaulten. It's a shame.

Den hade massa nya finesser :D Ni vet den där reklamen, 570 nyheter (typ)? Det stämde alltså! Det skulle typ blinka i bilen om man håller på att bli omkörd och en massa annat skumt.

Jag och mamma körde 3 mil innan nån körde om oss.

Det blinkade.


Nu ska jag iaf iväg till Sandwich och se på Sagan om Ringen med Vladica och Hasse. SWEET :)

Nåt annat som är sweet är att jag jobbade idag, skulle slutat 13.30, men det visade sig att dom sagt fel och jag skulle sluta kl 13. Bra tänkte jag. När klockan va 11.30 fanns inget mer att göra så jag fick gå hem, fast fortfarande få lön till kl 13. Gud va luddigt allt blev men jag är trött i huvudet. Aja!


HAHAHA




Oprah

Brukar i vanliga fall bojkotta oprah, men på nåt sätt hamnade jag där ändå. Idag handlade det om the freedom riders, en grupp som kämpade mot rasismen i sydstaterna på 60-talet. Dom berättade om en buss som hade blivit anfallen av 200 medlemmar av ku klux klan, och, jag bara undrar, var är alla ättlingar till dem? Man hör ju alltid om människor som stred för jämlikhet osv, men jag har i princip sett ku klux klan som ett utdött sällskap, ni vet, som om alla blivit steriliserade eller något. Typ monster som inte kan få barn. Men det måste ju finnas jättemånga släktingar till dessa män? Jag undrar lite hur de förhåller sig till ku klux klan, om man är öppen med att ens farfar tillhörde dem osv.

Jaja.

Snart ska jag iväg till diabetessköterskan i Kisa.

Jag har inte diabetes. Jag ska lära mig att sticka hål på dom stackare som har. Läskigt.

Sen ska jag sköta mitt underbara städjobb och kanske avancera i karriärstegen lite, och efter det ska jag hem till Johnnie Boy för en myskväll :) Även fast vi träffades i söndags känns det som en evighet sen. Jag hoppas han kommer hem snart!

Hasse gav mig världens chock förut! Fick ett sms: "Steve dog ju inatt! Är skitledsen :(". Jag tänkte direkt på luftgitarrmannen, ni vet, Kisa-Stewe, fick värsta chocken! Jag menar, det var ju bara ett par veckor sen stackars Mona dog. Men det va ju Steve Jobs, Apple-killen. Inte för att det gör det mindre sorgligt, men ändå :)


Tänkte mig något i den här stilen



Skulle känna mig mer uppskattad då.

Inte om jag va hon längst till höger kanske.

OFFICIELLT ALLTSÅ

Okej, nu är jag Lucia-kandidat :D

Lite oväntat och så, men det gick faktiskt väldigt bra att sjunga och dom sa att det va fint :)

NICE

Angående mitt namn

Blev sjukt irriterad när "hannah", "hannahs", "hannie" och tillochmed "häännies" va upptagna, och med dom namnen var min fantasi slut. Skylten "domän upptagen" dök upp alldeles för många gånger och tillslut blev jag så desperat att jag sökte efter en ledig domän och jaa, den va ju ledig.

För övrigt ska jag snart till Lirret för att provsjunga för Lucia, har en känsla av att det kommer gå käpprätt åt .. skogen, men det får jag väl leva med :) Jag har ju Hasse som stöd som har lovat att massera min bröstkorg tills tonerna är klara och fina.

Hasse är ju då inte en 45 år gammal man som lever på a-kassa, utan en 19årig student i sina bästa år som dessutom råkar vara en härlig prick. :D


HEEEJ BLOGGEEN

Jaha, jag som trodde att jag aldrig skulle skaffa en blogg. Nu är jag med här, en i klubben så att säga. Har absolut ingen aning om vad jag ska skriva om, men det kommer väl förmodligen lösa sig av sig självt. Om det händer nåt intressant i mitt liv vill säga.

Kan förövrigt berätta att jag har strukit, gått på promenad, diskat och ätit tre mycket stora och mycket goda kanelbullar idag!! Varför inte införa typ, kanelbullens vecka? Eller kanelbullens månad? Mer kanelbullar åt folket! Om SD inför detta i deras politik är det möjligt att jag faktiskt kommer rösta på dem.

Aja, pusshejs :)



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0